Maak een eerste afspraak of stel me gerust je vraag !

Ervaringen

monkeymind massage
5.0
Based on 4 reviews
powered by Google
Kim TomassenKim Tomassen
06:43 10 Aug 23
Super relaxte massage gehad bij Chris.Je hoeft niets te zeggen of hij weet al waar je last van hebt. Echt een aanrader!
Amie Anna HartAmie Anna Hart
15:03 16 Jul 23
Wat een fijne massage was dit! Chris is erg professioneel en stelde mij snel op mijn gemak. Bij binnenkomst geeft Chris een heldere uitleg over de verschillende massages, vraagt naar (eventuele) klachten en bespreekt hij de behandeling. Tijdens de behandeling stond fijne muziek op en een heerlijke geurkaars stond aan. Ik voelde mij vrij en op mijn gemak om tijdens de behandeling aan te geven wat wel/ niet fijn was en merkte de dag erna dat mijn rug en schouders meer ontspannen waren. Ik raad Chris zeker aan en zou opnieuw een sessie bij hem boeken.
SaskiaSaskia
09:12 24 Jun 23
Na jaren last te hebben van mijn nek en veel behandelingen hebben gehad, werd ik tijdens een gesprek met Chris getriggerd door zijn visie op mijn klachten. Hij stelt de juiste vragen en na een aantal testen gaat hij de triggerpoints aanpakken! Ik ben na 1 behandeling al bijna van mijn nekklachten af. Bedankt Chris.
Robin JoshuaRobin Joshua
22:06 23 Jun 23
Super fijne massage! Oprecht nog nooit zo relax geweest na de behandeling. 100% een aanrader😍💪🏼!
js_loader

“Ik had al 10 jaar pijn in mij rug en de laatste 2 jaar uitstralingen naar mijn benen. Sporten ging steeds moeilijker. In gesprek met Chris over mijn pijn en klachten in mijn benen, kwam hij al snel op mijn rug. Na een intake begon de behandeling. Na de 1e behandeling waren de klachten zo goed als verdwenen en na de tweede behandeling was ik weer pijnvrij en kan ik weer voluit sporten.”

Joost

De behandelingen van Chris hebben voor mij twee doelen: A: ontspanning en B een pijnvrij lijf.

Beiden doelen worden altijd behaald. Chris heeft het talent perfect aan te voelen waar extra aandacht naar uit moet gaan en past zijn behandeling aan. Ook voor mijn astma is het zinvol gebleken, ik heb na de behandelingen meer ademruimte en meer lucht.

Marije

“Ik ben twee keer bij Chris geweest voor een behandeling. Hij neemt echt de tijd voor je, luistert goed naar je klachten. Ik liep al langere tijd met behoorlijk pijn in mijn onderrug.
Chris bekijkt het lichaam in zijn geheel en behandeld de triggerpoints die in verbinding staan met je pijn. Na een aantal tests gaat hij over tot een behandeling.
Na één behandeling is mijn pijn met 60% afgenomen, wat ervoor zorgde dat ik eindelijk weer normaal kon functioneren. Na twee behandelingen 80% van mijn pijn weg.
Chris denkt mee en komt met goede tips voor thuis, werkhouding etc.”

Anne