Elk mens is uniek dus elke klacht ook, vanuit mijn expertise help ik graag 

Waarom Monkey Mind massagetherapie?

Voorstellen

Mijn naam is Chris Huijbregts. Vanuit mijn massage praktijk geef ik massages in Amersfoort, waaronder ook facia release- en triggerpoint behandelingen. Daarmee help ik jou graag om weer pijn vrij te leven of meer ontspanning in je lijf te krijgen. Mijn behandelingen zijn altijd gericht op het verlichten van de (langdurige) pijn klachten. 

Op mijn 16e maakte ik voor het eerst kennis met de kracht van alternatieve therapie. Ik kreeg de diagnose Pfeiffer. Een jaar rust en uitzieken was het advies van de huisarts. Maar toen ik behandeld werd met voetreflexologie en lichttherapie, was ik binnen drie maanden volledig klachten vrij. Die ervaring leerde me dat je lichaam veel signalen geeft om te vertellen wat je nodig hebt. Het is een kwestie van je druk bezette Monkey Mind er niet tussen te laten komen, je overtuigingen niet te laten leiden en beginnen te luisteren naar wat er echt speelt.

Krachtig effect van massage

Ik vind het fascinerend hoe krachtig massage kan zijn voor mensen. Zelfs als mensen jaren lang klachten of pijn hebben kan een effectieve behandeling helend werken. Als professioneel masseur heb ik de opleiding klasiek (Zweedse) massage gedaan. Vanuit deze basis heb ik mijn kennis uitgebouwd met de modules hoofdpijn & adem massage. 

Vanuit mijn nieuwsgierigheid naar nieuwe kennis en techniek heb ik de opleiding gevolgd tot Triggerpoint en Facia release therapeut, waardoor ik mijn specialisatie heb kunnen uitbreiden. Deze technieken zijn zo bijzonder om te gebruiken en te ervaren hoe mensen baat hebben bij de specialistische- klacht gerichte aanpak. Sinds najaar van 2023 ben gecertificeerd  Integraal myo fasciaal therapeut.

Vanuit mijn enthousiasme en ervaringen die ik heb als behandelaar blijf ik mij verdiepen in mijn vak d.m.v. specialisaties. Sinds januari 2024 ben ik gestart met een opleiding bij Mr Breath of zo ook adem coach te worden. Wil je meer weten neem gerust contact op.