Waarom een moment van rust en ontspanning zo belangrijk is?

 

 

Over Monkey Mind massage

Waarom een moment van rust en ontspanning zo belangrijk is? We zitten tegenwoordig veel in ons hoofd. Er is altijd wel wat de doen en je wordt voortdurend uitgedaagd om te denken en te reageren. je gedachten gaan van hot naar her en houden je voor de gek dat het wel meevalt. Je hoofd weerhoudt je ervan om goed te luisteren naar wat er in je lichaam misgaat en wat je nodig hebt. 

Herken je dat je Monkey mind niet snel stilstaat? “Dat kan ook niet” denk je misschien. Maar wat als dit wel kan? In een moment van rust, zonder gedachten, is er ruimte voor jou. Dan kun je weer bewust worden van je lichaam en luisteren naar wat er echt nodig is om je beter te voelen.

Met mijn massages in Amersfoort bied in zo’n rust moment en help ik je klachten te verlichten of geef je een instappen gevoel.  Wij behandelen de pijn die je ervaart met een ontspannende massage of een klacht gerichte behandeling (een triggerpoint-massage of facia release behandeling) Je gaat ontspannen en met minder pijn de deur weer uit.