Effectieve massage in Amersfoort

Kom langs voor een ontspannende massage in Amersfoort en voor effectieve behandeling van stress of langdurige klachten. Direct resultaat na behandeling.

Triggerpoints en behandeling

Elke dag is voor iedereen weer een survival, we willen en moeten veel. We vragen hierbij het uiterste van ons mentale en fysieke lichaam. Naast alle stress die we maken maakt ons hoofd overuren. We worden de hele dag uitgedaagd te denken, reageren of worden in beslag genomen door digitale content. We zijn het zo gewend dat we het soms niet eens meer doorhebben en als we ons er dan bewust van worden dan is het vaak door lichamelijke klachten. Zelfs dan zijn we in staat om met allerlei gedachten weg te gaan van waar het over gaat.

Onze Monkey Mind gaat van het ene onderwerp gauw over naar het andere onderwerp en staat niet stil. Mocht dan uiteindelijk het moment van rust komen, dan komen de overtuigingen dat het wel meevalt. Eigenlijk is het nooit stil. Maar wat als dit wel zou kunnen?

In een moment van rust, zonder gedachten, is er ruimte voor jou. Dan zal je lichaam je vertellen waar er aandacht voor nodig is? Aandacht in het moment waar het dan over moet gaan. De pijn die je dan ervaart kan dan worden behandeld in een ontspannende massage of een klachtgerichte behandeling d.m.v. triggerpoint- of fascia release-behandeling.